Mutlaka Bilgi Sahibi Olmanız Gereken 15 Dijital Araç

 2 Dakika okuma süresi

Teknolojik gelişmeler ve dijital dönüşüm hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştırdı. Özellikle pratik kullanıma yönelik bazı dijital araçlar birçok açıdan bizlere çok ama çok fazla yardımcı oluyor. İşlerinizi kolaylaştıracak bu faydalı dijital araçları sizler için derledik.

Bitly.com

Bitly.com bir URL kısaltma servisidir. Bitly.com ile kısalttığınız linkeri karakter sınırlaması olan mecralarda kullanabilirsiniz.

Canva

Canva ile ekstra programlara veya uygulamalara gerek kalmadan, yalnızca web sitesi üzerinden hazır taslaklar ile çeşitli tasarımlar yapabilirsiniz.

Dropbox

Dropbox bulut tabanlı bir depolama servisidir. Ayrıca Dropbox depoladığınız dokümanları istediğiniz kişiler ile paylaşma olanağı da sağlıyor.

Eventbrite

Eventbrite bir etkinlik ve bilet yönetim uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Online veya offline etkinliklerinizi bu site üzerinden yönetebilirsiniz.

Freepik

Freepik içerisinde yer alan binlerce fotoğraf, vektör ve illüstrasyon ile tasarımcıların oldukça fazla işine yarayacak formatlarda çözümler sunuyor.

Google Analytics

Ücretsiz bir Google servisi olan Google Analytics, web sitenizin trafik akışını ölçümlemenize ve trafik akışını belirli zaman aralıklarına göre karşılaştırmanızı sağlıyor.

Google Formlar

Google Formlar çeşitli anketler oluşturabileceğiniz bir anket yönetim uygulaması. Bu uygulama sayesinde gerçekleştirdiğiniz anketlerin verilerini anında görebilirsiniz.

IGTV Loader

IGTV Loader, IGTV’ye canlı yayınlar da dahil olmak üzere yüklediğiniz tüm videoları indirmenizi sağlıyor ve bu sayede videolarınız diğer sosyal medya mecralarında paylaşmanıza olanak sağlıyor.

I Love PDF

I Love PDF herhangi bir uygulamaya gerek kalmaksızın dokümanlarınızı farklı formatlara çevirmenize yardımcı oluyor.

Kahoot

Kahoot uygulaması ile öğrencilerinize, çalışanlarınıza veya hedeflemek istediğiniz kitleye yönelik anketler hazırlayabileceğiniz bir soru-cevap platformu.

MailChimp

Pazarlama otomasyon platformu ve e-posta pazarlaması olan MailChimp, iş dünyası açısından oldukça önemli programlar arasında yer alıyor.

Screenshot Guru

Screenshot Guru ekran görüntüsü almak istediğiniz tüm arayüzün ekran görüntüsü yüksek piksel kalitesi ile sunuyor.

Slack

Slack bulut tabanlı bir ekip içi iletişim ve iş birliği uygulaması. Bu uygulama ile e-mail yoğunluğunun önüne geçebilirsiniz.

Wetransfer

Wetransfer’in ücretsiz versiyonu ile 2 GB’a kadar ücretsiz veri transferi yapabiliyorsunuz. Ayrıca programın premium versiyonu ile 20 GB’a kadar kesintisiz dosya aktarımı yapmak da mümkün.

Zoom

İş dünyasında en fazla talep gören programlar arasında yer alan Zoom, online toplantı veya seminer düzenleyebileceğiniz bir video konferans uygulaması.

Yorumlar